DOREEN VIRTUE TERAPIA CU INGERI PDF

0 Comments

PRECE AO ANJO DA GUARDA Doreen Virtue PRECE AO ANJO DA GUARDA Doreen Virtue PRECE AO ANJO DA GUARDA Doreen Virtue PRECE AO ANJO. 2 jun. PRECE AO ANJO DA GUARDA Doreen Virtue PRECE AO ANJO DA GUARDA Doreen Virtue PRECE AO ANJO DA GUARDA Doreen Virtue. Buy TERAPIA CU INGERI MANUAL PRACTIC by DOREEN VIRTUE (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and free delivery.

Author: Zulkim Zoloshicage
Country: Burma
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 10 February 2012
Pages: 28
PDF File Size: 12.79 Mb
ePub File Size: 5.61 Mb
ISBN: 992-9-86914-207-2
Downloads: 5778
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Morg

Ingerii tai pazitori iti transmit in permanenta mesaje, adeseori prin intermediul semnelor si indiciilor, cum ar fi curcubeiele, suitele numerice repetitive, gasirea monedelor si penelor sau auzirea unor cantece celeste. Makeda, Regina din Saba, era tanara si plina de curiozitate exuberanta despre lume. Doresti sa rezolvi problemele sociale si de mediu ale lumii in care traim?

Ingerii sunt cu noi Prezentare Povestiri adevarate despre oameni care au vazut ingeri si modul in care ii puteti vedea si voi! Adeseori li se une diagnosticul de cele mai multe ori gresit de Sindromul Atentie Deficitare sau Sindromul Atentie Deficitare Hiperactive, deoarece ei nu se supun nici unei reguli prestabilite si pot avea probleme de comportament, atat acasa cat si la scoala. Arhanghelul Mihail a fost dintotdeauna protectorul si prietenul tuturor celor care ii cer ajutorul.

Crezi ca metodele spirituale pot vindeca orice situatie?

Fiind fiinte divine nelimitate, ei ii pot ajuta pe toti oamenii simultan. Ea ne ofera mangaiere si ne linisteste mintea.

Primul invatator al magiei Divine a fost un intelept egiptean, pe nume Hermes Trismegistul. Cercetarea nu ar aduce decat si mai multa suferinta care nu este altceva decat o simpla iluzie! Copiii Indigo cum sa-i hranim si sa-i ingrijim Prezentare Copiii Indigo sunt personalitati foarte inteligente, intuitive si cu o vointa foarte puternica, uneori autodistructiva.

Cu toate acestea, trebuie sa traim si sa actionam ca si cum Universul si materia trecatoare ar fi reale. Legile naturale sunt constante si nu putem scapa de ele. Indiferent daca ai crezut sau nu in arhangheli de-a lungul vietii tale, te asiguram ca vei simti nevoia sa recitesti din nou si din nou aceasta carte. Aceste carti va vor ajuta sa aflati care va este scopul in viata, daca cineva este sau nu este sufletul dumneavoastra pereche, ce trebuie sa faceti in privinta situatiilor de la locul de munca sau din viata, in general, ori sa primiti raspuns la alte intrebari importante.

  ERICH JANTSCH SELF ORGANIZING UNIVERSE PDF

Iata cateva din lucrurile pe care le poti invata daca il vei citi: Miracolele Arhanghelului Mihail Prezentare Un indrumar despre ingerul curajului, protectiei si pacii.

Ea si-a sintetizat instrumentele, secretele si exercitiile pe care le preda cursantilor ei in acest manual practic extrem de cuprinzator. Ei vorbesc despre vietile lor trecute, despre galaxii aflate la mare distanta si despre viziuni profunde, referitoare la pace si iubire. Negasind carti de referinta in care sa fie cuprinse divinitati New Age si Old Age noi si vechidr.

Povestirile reale despre vindecarile miraculoase ofera exemple din viata reala privind interventia incredibila a Arhanghelului Rafael, exemple care va vor da speranta si credinta ca cerurile va asculta rugaciunile. Doreen Virtueva invata metode ezoterice si practice care va pot ajuta sa lucrati cu ingerii dumneavoastra pentru vindecarea problemelor privind relatiile, corpul, cariera si familia.

Ingerii lui Solomon Prezentare Regele Solomon stia cum sa exploateze energiile universale, pentru a-si construi templul, pentru a accesa intelepciunea si a se bucura de toate bogatiile lumii. Este o carte cu cercetari aprofundate, intr-un format enciclopedic, cuprinzand 77 de divinitati dintr-o larga diversitate de traditii religioase si spirituale din lumea intreaga.

25415384 Doreen Virtue Vindecarea Cu Ingeri

Simti imboldul de a scrie, de a preda sau de a-i consilia pe altii? Simti chemarea de a-i vindeca pe alti oameni? Mesajele sunt specifice si la obiect, ceea ce limpezeste si inlatura ambiguitatile in preluarea mesajelor de la ingeri. Trezirea puterii tale spirituale de a cunoaste si de a vindeca.

In timp ce scriam aceasta carte, i-am rugat pe cititori sa imi trimita relatarile lor legate de experientele pe care le-au trait si in care au simtit prezenta sau ajutorul Fecioarei Maria… Speranta mea este ca aceste povesti te vor inspira si te vor ajuta sa iti aprofundezi relatia cu Maica Preaiubita.

  BROTHER MFC-6890CDW SCAN TO PDF

Terapia Cu Ingeri Doreen Virtue – [PDF Document]

Pe masura ce va vindecati, prin iertare si prin eliminarea resentimentelor, atrageti in viata dumneavoasta acele fiinte care va cinstesc la acelasi nivel la care va cinstiti singuri. In aceasta carte veti gasi aceleasi metode pe care le-am predat participantilor la conferintele mele. Aurele lor sunt stralucitoare, opalescente si radiante. In plus, vei intelege mai bine ce trebuie sa eoreen pentru a le cere ingerilor astfel de semne si cum trebuie sa te rogi pentru sanatate, relatia de cuplu, cariera si alte domenii ale vieti Arhangheli Prezentare Legiuni intregi de arhangheli plini de iubire si demni de toata increderea vegheaza asupra ta.

Pentru cititorii in limba engleza iata lista completa a lucrarilor ei:. You are commenting using your Facebook account.

Terapia Cu Ingeri 1 Doreen Virtue

Leave a Reply Cancel reply Enter your comment here Copiii Indigo sunt personalitati foarte inteligente, intuitive si cu o vointa foarte puternica, uneori autodistructiva. Povestiri adevarate despre oameni care au vazut ingeri si modul in care ii puteti vedea si voi! Daily Guidance From Doreeh Angels: Aceasta carte iti va permite sa te bucuri de toate beneficiile unei diete pe cat de delicioase, pe atat de bogata in principii nutritive. Cele 44 de carti oracol din acest set va prezinta mesaje de la Arhanghelul Mihail catre dumneavoastra si imagini minunate ale acestui magnific inger.

Vindecarea cu ingeri Prezentare Sunteti inconjurati de ingeri iubitori si puternici, care vor sa va sprijine in orice domeniu al vietii dumneavoastra.

Veti afla cum sa-l contactati pe Mihail si veti descoperi moduri de a lucra cu el, pentru a avea parte de vindecare fizica si emotionala pentru voi insiva, pentru familie, prieteni si pacienti, si cum a ajutat mii de oameni din intreaga lume, sa faca acelasi lucru.