JEAN BULTOT PDF

0 Comments

Titles, Order. De bende en Co 20 jaar destabilisering in België by Hugo Gijsels — not in English Common Knowledge. De bende van Nijvel het dossier, het. Explore historical records and family tree profiles about Jean Bultot on MyHeritage, the world’s family history network. Jean Bultot (Q). No description defined country of citizenship · Belgium. 0 references. given name · Jean. 0 references. occupation.

Author: Goltihn Gakus
Country: Argentina
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 28 February 2012
Pages: 462
PDF File Size: 9.94 Mb
ePub File Size: 17.8 Mb
ISBN: 596-1-25157-512-2
Downloads: 64304
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshulkis

People/Characters: Jean Bultot

En wat met de wapens van Dekaise begraven in de tuin van een villa? Verder ook zijn contacten met de De Staerkes en de Jonathan-kliek, waarvan het zeer waarschijnlijk is dat die aan de Bende verbonden kunnen worden.

Dit is wat Bultot jeaan zegt over een bepaalde betrokken “dokter” op anneesdeplomb. You must login or register to buktot a reply. Ik denk niet dat hij tot de kern van de bende behoorde maar ben ervan overtuigd dat hij een deel van de puzzel is.

Zie ook eens die vreemde aanslagpoging op Gol in Luik. De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is. Bultot kan meer weten.

Jean Bultot (Page 9) — Andere — Bende van Nijvel

La seule fois ou j’ai entendu parler d un buotot fou a la solde de Kadafi ce fut par l’ex Substitut Claude Leroy qui disait avoir rencontre a la prison de Nivelles un des commanditaires des TBW en la personne d’un medecin incarcere en meme temps que lui!

  BEGA 6616 PDF

Tenzij men er echt bij blijft, wat riskant is.

Maar ik ben het met je eens dat Bultot een deel van de puzzel is, gezien de Bultoy hem duidelijk bij de zaak betrok of wilde betrekken.

Ik denk ook niet dat het dwaalsporen waren. Ik lees onder voorbehoud van fouten:. Spijtig genoeg is de man een mythomaan die zelf een heleboel leugens rondstrooit.

Het was de bedoeling dat de gegevens die naar Bultot verwezen zouden verbranden. Pages Previous 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Next. Ik denk niet dat het mogelijk is iets in brand te steken en te zorgen dat er een papier of foto niet verbrandt. Pages Previous 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Next You must login or register to post a reply.

RSS topic feed Posts: Vandeuren en hij beschuldigden elkaar van het transport van de wapens die bij Dekaise buitgemaakt zijn. Juan Mendez zei hetzelfde. Er zijn ook de schimmige verhalen over zijn contacten met Delsaut en de staatsveiligheid en tenslotte zijn bewering dat hij niet vertrouwelijk omging met sommige gedetineerden in de gevangenis.

  6ES7 131 4BD01 0AA0 PDF

Skip to forum content Bende van Nijvel De Belgische jaren van jjean. Wie heeft zin om mee te helpen ontcijferen uit de nota’s van Bultot?

Bultot | Jean Bultot | michel leurquin | Flickr

Dat is een betere: Hage Maroun, un Libanais et Active topics Unanswered topics. De verhalen die hij in Paraguay aan de Belgische politie vertelde over de betrokkenheid van Gol bij de bende, zijn beweringen dat je de top van de bende hoog, heel hoog moet zoeken, de redenen voor zijn vlucht naar het buitenland.

Iemand die de namen Vermup, Michiels, Otero? Ik lees onder voorbehoud van fouten: You are not logged in. Please login or register.

En wie zegt dat de betrokkenheid van Gol en van veel hoger een leugen is? Contact Heeft u een vraag of informatie over de Bende van Nijvel? Ik ben zo vrij dat niet eens zo’n gek idee te buultot.