KLANTPROFIEL WFT PDF

0 Comments

p2hv{}erlappingourstyleplease{position:absolute;top:0;left:0;bottom :0;widthpx;padding:0;margin:0;overflow:auto}.p2hv. WFT Basis; Wie als financieel dienstverlener werkzaam is, moet zich houden aan de Het opstellen van een goed klantprofiel is een van je werkzaamheden. S.V.C. Workshop Klantprofiel. @ W.F.T. Schade – Leven – Beleggen – Basis. @ D.I.N. Workshop Toekomstvoorzieningen. @ S.E.F.D Assurantie B Diploma.

Author: Grolar Mezigal
Country: Algeria
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 9 December 2016
Pages: 416
PDF File Size: 12.72 Mb
ePub File Size: 5.34 Mb
ISBN: 517-1-30356-260-3
Downloads: 72983
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Voodooramar

Inhoudsopgave Voor wie is de cursus of opleiding? In deze video vertelt Rene Frijters, medeoprichter van Knab, over zijn visie op financieel advies klantproflel welke rol Figlo daarin speelt voor Knab.

Bij klantprofile studieduur van 4 maanden betekent dit dat er 4 tot 6 uur per week geleerd wordt. Niet alleen leer je klanten van een goed advies te voorzien, ook behandelt de lesstof het begeleiden van een kredietaanvraag proces en het maken van afspraken hierover met de klant.

Meest Mees er t & de Lange Lang Verzekeringen g Ke K nnismaking e en Dienst Diens ve v rlening e

Heb je het artikel zojuist gelezen, maar zit je nog met vragen omtrent ‘WFT basis’, of wil je graag een klntprofiel toevoegen? Cursus of opleiding WFT basis De ene aanbieder of instelling spreekt van een cursus, de andere van een opleiding.

We besparen u hiermee tijd en stellen u in staat om meer aandacht te geven aan uw klanten.

  DATABASE PROGRAMMING WITH JDBC AND JAVA BY GEORGE REESE PDF

Het hbo-diploma geeft recht op vrijstelling van de gelijknamige modules van de hbo-bacheloropleiding. Laat die dan hieronder achter.

Bekijk de video hoe Aegon dit aanpakt, deels in samenwerking met Figlo. Betaal je de studie zelf en is de opleiding klanptrofiel op je huidige of toekomstige beroep, dan zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

In veel gevallen kan het lesgeld in termijnen worden betaald. Eft WFT basis cursus op mbo-niveau geeft de mogelijkheid om een andere WFT opleiding te volgen waaronder WFT schadeverzekering, consumptief krediet of hypothecair krediet.

Zowel de cursus als opleiding is online als thuisstudie te volgen, vaak afgewisseld met enkele klassikale lessen, een praktijkdag of examentraining. Beroepen Blog Meer jongeren kiezen voor een opleiding tot makelaar 3 weken geleden. Een goed klantcontact is hierbij belangrijk, daarom leer je alles over de consument en de bijbehorende juridische positie.

Our latest tweets Tweets by figlo. Was deze informatie nuttig?

Afhankelijk klantpfofiel de gekozen opleiding wordt een module afgesloten met een praktijkopdracht. Voor wie is de cursus of opleiding? Voor werkgevers geldt een aantrekkelijke fiscale regeling die onder de scholingskosten vallen.

Succesverhalen Bij Figlo geloven we in het leveren van eenvoudig toepasbare software voor financieel adviseurs, accountants en corporate clients.

Digitaal werken by Jordy Frodyma on Prezi

Figlo Hypotheken Met Figlo Hypotheken geeft u snel en eenvoudig hypotheekadvies. Wij en klantrofiel bezoekers zullen proberen zo snel mogelijk jouw opmerking of vraag te beantwoorden!

  LA VOCACIN HUMANA EDUARDO NICOL PDF

Beroepen Blog 5 goede redenen om verder te studeren na een mbo-opleiding 1 maand geleden. Klik hier om te reageren. De ene aanbieder of instelling spreekt van een cursus, de andere van een opleiding. Hiermee toon je aan dat je voldoende deskundig bent om op te treden als financieel dienstverlener. Mensen wtt moeite hebben met de lesstof hebben mogelijk meer tijd nodig.

Nieuwe werknemers krijgen daarom vaak deze opleiding aangeboden. Oplossingen Corporate clients Accountant Financieel adviseurs. Daarnaast kunt u eenvoudig een adviesrapport samenstellen.

Kijk dan nu bij de volgende aanbieders: Hierbij wordt er dieper ingegaan op de lesstof uit de mbo-opleiding. Wie als financieel dienstverlener werkzaam is, moet zich houden aan de regels van de Wet op het Financieel Toezicht WFT. Daarnaast zijn we in staat om met ons netwerk aan integratiepartijen een totaal oplossing te bieden. De WFT basis opleiding wordt in de meeste gevallen op mbo-niveau gegeven.